BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 8, 2010

petang-petang isi perut..

entry malam nih, ak nak perkenalkan korang ngn 1 tempat makan baru  y best iaitu ice room...kat sini korang leyh pesan macam2 jnis ice cream y semuanyer sedap2 belaka..(di jamin halal..)act, nih first tyme aku p makan kat sini..n kira bebaloi lah sebab selain drp menu ice cream, korang leyh makan makanan western gak ..harga dye pon okey jer..ice cream harga dye bermula dr rm 7.90 dan ke atas..n makanan plg mahal pon cuma rm 25 je..kalo ta silap aku la..tp kalo da sorang makan rm 25, kalo da 5 org, da dekat rm130 kan..so, tepuk dada, tengok lah poket sindri ad bpe rm..hahaha..



pic no. 1 tu ialah bgunan ice room dr pndgn sudut hadapan scr keseluruhan .hehe..
pic no. 2 plak pandgn pintu masuk ke ice room..act, ice room nih ad 2 suasana..spe y nak suasana private leyh lah makan kat ruang dalam n vice versa.
korang leyh order pe y korang nak makan from this ice room menu booklet (pic no.3)

 setelah membelek-belek menu nih, at last ak n bf aku nih da decide memilih untuk  makan ice cream nih..
amacam?nampak sgt menyelera kan..ice cream dye mmg sdp..rasa ice cream dye lembut, halus n fruit dye mmg fresh lah..so, ap lagi, korang try lah g ice room nih..
di sebabkan rasanyer y sedap amat (bukan lapar yang amat okey...), akhirnyer we all telah mensettlekan ice cream kitorang nih dgn jayanyer..licin betul...

so, sebelum blah, nih lah harga y perlu we all bayar untuk hidangan ice cream we all ptg tue...
so, pasnih kalu uols nak rasa ice cream y sedap, di samping mencuba menu y baru+superb, leyh lah makan kat ice room nih..haaa..lupa plak.. ice room y kitorang pegi nih terletak di The Strand Damansara..tp sape y tgl kat area bangi, lagi best sebab terdpt gak ice room kat c2..(sila search  google map untuk mencari lokasi ice room okey..)

bisik-bsik nana: aku mmg fail cket bab2 tye jalan nih..haha..so, pepandai lah yer cr sindri..hehe.
salam..

6 comments:

~ Kaito Asukai ~™ said...

..sedap..sedap..sedap..

rozana razlan said...

mstilah..ad oeg belnja kn..hehe..

Anonymous said...

woiii..ice room uh ketne? i nk g ar..hahaha

rozana razlan said...

g ar..kat bangi..y i pegi uh kat kota damansara

Bazilah said...

tak ajak! keje sini ke na?

rozana razlan said...

aku bukan keje kat sini..kat sini g amkan jer cik baz..ko da penah pegi?kat bangi ad ice room gak..jom2..